Nonomo Anmeldelse

Nonomo slyngevugge med dørbeslag

Anmeldelse af Slyngevuggen fra Nonomo

Det er vigtigt for spædbørn at de får deres søvn, som de skal bruge for at vokse, udvikle sig, bearbejde de mange sanseindtryk, forebygge sygdomme (som infektioner), opspare ny energi og overskud som skal bruges læring og meget mere. Spædbørn skal typisk sove mellem 15 og 20 timer i døgnet, mens et barn på 9 måneder typisk skal have mellem 12 og 15 timer i døgnet. Har du et barn som bare sover løs i sin babynest, tremmeseng eller hvad end i bruger – fantastisk – så har du nok ikke brug for en slyngevugge. Har du derimod, som os andre, et barn som ikke gider at sove til middag, døjer med kolik, eller vågner skrigende om natten efter 20 minutter – så vil en slyngevugge være guld værd. På denne side kan du finde vores anmeldelse af slyngevuggen fra Nonomo.

Hvem producerer/forhandler Nonomo Slyngevuggen?

Nonomo Slyngevuggen produceres af det tyske selskab
Nonomella GmbH, og forhandles i hele verdenen – i Danmark varetages salget af
Nonomo Slyngevuggen og alt dets tilbehør bl.a. af BabySamMamaMillaNatureBaby og sidst men ikke mindst MammaShop. Det betyder også, at oplever du problemer med din Nonomo Slyngevugge skal reklamationen gå igennem den forhandler hvor du har købt dit
produkt hos, og ikke Nonomella GmbH selv. Nonomo branded blev stiftet tilbage i
2010, og er derfor også en af de slyngevugger brands med flest år på bagen.

Hvilke positive egenskaber har en Slyngevugge fra Nonomo?

Der er mange gode ting at sige om en Slyngevugge fra Nonomo, dog er det vores indtryk at der er færre der har denne model, trods den har været længere tid på markedet. Det er dog et meget populært produkt i især Tyskland, mens vi kan se på vores egne vennegrupper at især Moonboon og Membantu er en anelse mere at foretrække. Men  det til trods vil vi stadig remse op alt hvad vi kan finde af positive ting på en Slyngevugge fra Nonomo, for det er uanfægtet stadig et virkeligt godt produkt:

 • Din baby får en dybere og længere søvn med en slyngevugge. God søvn er meget vigtigt for spædbørn, da det danner fundamentet for deres vækst og læring.
 • Er din baby desværre ramt af silent refluks syndrom eller kolik, så er en slyngevugge anbefalet af sundhedsplejersker og jordmødre, da den gavner. 
 • Mulighed for tilkøb af myggenet – en god investering, hvis man skal bruge slyngevuggen fra Nonomo hen over sommeren.
 • Har du som mange andre forældre erhvervet dig lidt ondt i skulderen, lænden eller hånden, så kan en slyngevugge afhjælpe dig og give kroppen ro til at hele.
 • Der er mange valgmuligheder ifht. design og farve a slyngevuggen. Ligeledes har nonomo rigtigt mange valgmuligheder ifht. ophæng, stativ o.lign. 
 • Nonomo pakker deres produkt i en dejligt praktisk bærepose/transportpose, som gør den nem at pakke ned og have med på farten. 
 • Nonomo Slyngevuggen kan som den eneste vaskes i maskine ved 30 grader – hvis uheldet er ude. Vær dog opmærksom på, at den kan krympe. Ved vask skal madrassen tages ud, da den ikke tåler maskinvask. 

Hvilke negative ting kan siges om en Nonomo Slyngevugge?

Herhjemme er Nonomo nok den populære underdog – de fleste går med en slyngevugge fra Moonboon og Membantu (alt dømme fra vores vennegruppe / mødregruppe). Men hvorfor? Vi vil her komme med nogle af de argumenter, som vi har fundet og også tror er afgørende for hvorfor nogle folk fravælger en Nonomo. Måske er det i virkeligheden et tilvalg af andre, fremfor et decideret fravalg, for Nonomo Slyngevuggen virker ellers som et godt produkt.

 • Vi har oplevet det er svært at anskaffe sig en Slyngevugge motor fra Nonomo. Få har den, og de har den typisk udsolgt – måske det er mildertidigt?
 • Vi kan læse, at nogen finder stoffet lidt mindre blødt, end det bomuld der bliver brugt ved hhv. Moonboon og Membantus slyngevugger eksempelvis.
 • Nonomo tilbyder 3 forskellige slags madrasser – en i uld, kapok og åndbar mikrofiber. Vi har læst flere steder, at den i uld bliver for varm selv på vores breddegrader, så gå med mikrofiber eller kapok!
 • Som med andre slyngevugger, så har nogen forældre rapporteret, at deres barn er blevet afhængig af den vuggende fornemmelse, og ikke kan sove andre steder end i slyngevuggen. Om det betyder slyngevuggen er for god, eller for dårlig er jo svært at sige, men vi taler af personlig erfaring når vi siger, at ofte taber de interessen for den omkring 1 års alderen.
 • Nonomo giver ingen garanti hvis man bruger dele fra et andet mærke – f.eks. kan deres slyngevugge ikke kombineres med en Slyngevugge motor fra Membantu uden at garantien bortfalder. 
 • Sikkerhedsstyrelsen har lavet en kampagne vedr. børn som har fået metalsplinter i øjnene ved brug af sansegynger, slyngevugger og fuglereder. Der skulle dog udelukkende være tale om ophæng med uegnede kroge – og at metalsplinterne altså opstår når metal gnider mod metal i de uegnede krogene den er hængt op med. ifølge vores research var der ikke registreret nogen tilfælde som følge af Nonomos produkter.

  Du kan læse mere om det fra sikkerhedsstyrelsen på følgende link: https://www.sik.dk/metalsplinter

Montering af slyngevuggen

Slyngevuggen kan monteres på flere måder. 

Den kan monteres med en krog i loftet, med dørklemme eller i et stativ. Uanset hvordan du vælger at montere slyngevuggen, bør du placere den et sted hvor det ikke trækker, med mindst 1 meters afstand til nærmeste væg, møbel eller lignende.

Mål og specifikationer på en Nonomo Slyngevugge:
 • Slyngevuggens liggemål er 85 x 30 cm
 • Bæreevnen er fra 2,5 kg til 15 kg
 • Slyngevuggen er lavet af 100% økologisk blødt bomuld
 • Madras fås med 3 slags fyld: Uld – Allergivenligt Kapok – Åndbart mikrofiber
 • Tværpinden er af PEFC-certificeret egetræ
 • Findes i 6 forskellige farver
Mål og specifikationer for Nonomo’s Tvillingevugge:
 • Bæreevnen er fra 2,5 kg til 15 kg
 • Slyngevuggen er lavet af 100% økologisk blødt bomuld
 • Findes i 2 forskellige farver: Natur og grå
 • Kan kun bruges sammen med Nonomo’s Design stativ
 • Madras fås med 3 slags fyld: Uld – Allergivenligt Kapok – Åndbart mikrofiber
 

Tilbehør til Nonomo slyngevugge

Dørklemme til slyngevuggen

Med en Nonomo dørklemme, kan slyngevuggen nemt hænges i en dørkarm. Dørklemmen har en bæreevne på 15 kg. 

Monteringskrav:

 • Dørkarmen skal have en støtteflade på mindst 2 cm
 • Toppen af dørkarmen skal være flad og ikke skrå eller rund.
 • Der må ikke være trukket el-ledninger ovenpå karmen
 • Dørklemmen må IKKE bruges sammen med tvillingevuggen

Slyngevugge Stativ

Nonomo har 3 forskellige stativer: Basic, The Hug og Design.

Med et Nonomo slyngevugge stativ er det muligt at tage slyngevuggen med rundt, så du sikrer dig at baby får en tryg lur i velkendte omgivelser, uanset om du er ude eller hjemme. Det er i vores optik vigtigt at vælge et slyngevugge stativ som kan skrues ned og tages med på farten (hvis man skal overnatte nogen steder).

Basic slyngevugge stativets mål og specifikationer:

 • Mål samlet: Højde 194 cm, Diameter 112 cm
 • Bæreevne: 0-15 kg
 • Produceret i Tyskland
 • Materiale: Galvaniseret stål 
 • Fås i 2 farver: Anthracit/Silver
 • Må IKKE bruges til tvillingevugge
Design slyngevugge stativets mål og specifikationer:
 
 • Mål samlet: Højde 200 cm, Diameter 112 cm
 • Bæreevne: 0-15 kg
 • Håndlavet i Tyskland
 • Materiale: Galvaniseret stål
 • Kan bruges til tvillingevugge

Myggenet

Nonomo myggenet beskytter mod insekter som fluer og myg imens din baby drømmer trygt i vuggen. Myggenettet kan maskinvaskes ved 30 grader.

Spørgsmål og Svar om Nonomo Slyngevuggen

Nonomo Slyngevugge Anmeldelser – hvor er de bedste?
Du er allerede landet på den bedste slyngevugge anmeldelse af Nonomo Slyngevuggen – vi har brugt lang tid på at skrive denne slyngevugge anmeldelse upartisk, ærligt og informativt så du kan få størst muligt udbytte. Vi håber, at du kan bruge den, og hvis du sidder tilbage med spørgsmål som ikke er besvaret skal du være mere end velkommen til at sende os en email via kontaktformularen, og vi vil forsøge at svare hurtigst muligt.

Nonomo Slyngevugge Motor – Hvad er det og hvad koster den?
Slyngevugge Motor fra Nonomo er udviklet i et flot skandinavisk design, og er tilgængelig i 2 farver – sort og hvid. De er alle produceret i Tyskland, og testet i mindst én time inden de bliver sendt ud til forbrugere. På den måde ved i, at slyngevugge motoren fungere præcis som den skal når i modtager den. På denne slyngevugge motor er der en timer, som kan sættes til højest 4 timer, og samtidig kan man indstille intensiteten (vuggehastigheden). Nonomos slyngevugge motor har en fed feature i det, at den også kan køre på batteri. Op til 12 timers drift kun på batteri – så slipper man for at skulle finde en stikkontakt. Meget praktisk! Du kan finde denne slyngevugge motor her på vores webshop.

OBS. Nonomo anbefaler IKKE at kombinere Slyngevugge Motor med deres Design og HUG stativ. Vil du have en motor, så gå derfor efter et Tipi Stativ fra Nonomo. 

Nonomo Slyngevugge Stativ – Hvad koster sådan et, og hvordan ser det ud?
Vi har skrevet en artikel her på siden – Slyngevugge Stativ  – Hvilken passer til jer? – hvor vi beskriver de forskellige stativer der findes på markedet, og hvad deres fordele og ulemper er, og her kan du selvfølgelig også se alle de forskellige stativer. Den kan man med fordel læse for at få et bredere overblik over markedet for slyngevugge stativer, men jeg vil også lige opsummere Nonomo her. Nonomo har 3 slags slyngevugge stativer – Tipi Stativ, Design Stativ og Hug Stativ.
Tipi Stativ: Et tradtionelt slyngevugge stativ på ben, som minder om de andre mærker. Det kan nemt tages ned, pakkes sammen og tages med på farten. Tipi kan ikke bruges til tvillingevugger, men er velegnet til en slyngevugge motor.

Design Stativ: Et flot slyngevugge stativ i et stilrent design, produceret i galvaniseret stål. Design stativet er anbefalet til tvillingevugger, hvis man ikke foretrækker at montere sin tvillingevugge via et loftophæng. Nonomo anbefaler ikke at montere en slyngevugge motor i et Design stativ. 

Hug Stativ: Et anderledes slyngevugge stativ i et flot skandinavisk design. Det skiller sig ud fra de andre slyngevugge stativer på markedet på sin æstetik, så hvis man vil have noget der samtidig kan pryde indretningen derhjemme kunne dette være et godt valg. Vi synes den er fed, men man skal også være opmærksom på at det godt kan gå hen og være en lidt mere “permanent” installation. Den er nemlig mere besværlig at pakke ned, selvom det sagtens kan lade sig gøre. Dog anbefaler Nonomo heller ikke, at man montere en slyngevugge motor i dette slyngevugge stativ 

Nonomo Slyngevugge motor og Slyngevugge stativ – Hvad koster de, og er det nødvendigt?
Nonomo Slyngevugge Motor & Nonomo Slyngevugge Stativ er ikke nødvendigt, men vil helt klart være en kæmpe fordel hvis du køber en Nonomo Slyngevugge. Alternativet til en slyngevugge motor er, at stå med håndkraft og trykke ned på tværpinden for at skabe den vuggende fornemmelse. Den skal trykkes ned konstant, i et konstant tempo, og det bliver de fleste mennesker trætte af i længden. Med en slyngevugge motor kan du læne dig tilbage, eller få hænderne fri til andre gøremål – det er bare meget nemmere. En motor står i øjeblikket til 1.699DKK.

Med et slyngevugge stativ får du en installation, som ikke er permanent, men du kan flytte rundt i huset, pakke ned og tage med på ferie eller i sommerhus. Alternativet til et slyngevugge stativ er et karmbeslag til at hænge vuggen i døren, eller et loftophæng til at hænge den i en krog i loftet, som man ser med f.eks. sansegynger. Nonomo har tre forskellige stativer, og det eneste stativ som fungere MED en slyngevugge motor er Tipi stativet. Er Tipi stativ står i øjeblikket til 1.495DKK.

Hvor længe kan man bruge en Nonomo Slyngevugge?
En Nonomo slyngevugge er udstyret med en fjeder, som kan bære barnet indtil 15kg (ca. 2 år), og alle deres stativer er godkendt til minimum 15kg – derfor er det som sådan ikke et problem at lade dem bruge slyngevuggen til de er 2 år. Dog vil de fleste babyer begynde at kravle ud af slyngevuggen når de rammer 9 måneders alderen +/-, hvilket gør at man skal være meget opmærksomme på dem mens de er i den, for de kan kravle ud og slå sig. Derfor ligger de fleste slyngevuggen på hylden inden de rammer 1 års alderen.

Billig Nonomo Slyngevugge – Hvor kan man købe en Nonomo Slyngevugge billigt?
Vi forstår godt, at det kan være meget attraktivt at anskaffe sig en billig nonomo slyngevugge. Det virker som en relativt dyr investering, men for mange er den fuldstændigt uundværlig – og så kan man gå på kompromis og købe en brugt, hvor de fleste er i en rigtigt fin stand. Til at købe en brugt slyngevugge anbefaler vi at kigge på Reshopper, DBA eller GulOgGratis. 
Hvis man helst vil have en helt ny, så kunne men også vente til Black Friday eller Cyber Monday, hvis det er lige om hjørnet – der er ofte gode tilbud at hente!

Nonomo Slyngevugge Afstiver – Hvad hjælper en Nonomo afstivermadras?
Nonomo Slyngevugge Farlig – eller er den?
Nonomo Slyngevugge Afhængig – Kan man vænne barnet af med en Moonboon?
Nonomo Slyngevugge i hvor mange timer – hvor længe må baby sove i en Moonboon Slyngevugge?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *